architectenbureau Bob Romijnders Oisterbeek architect

Ben jij de ervaren Bouwkundig tekenaar die we zoeken?

Bob Romijnders Architectuur + Interieur is een bureau dat zich richt op exclusieve ontwerpen op het gebied van zowel architectuur als interieur. De ontwerpopdrachten waaraan we werken zijn divers, van het ontwerpen voor particulieren met nieuwbouw-/verbouwplannen tot het ontwerp en de inrichting van kantoorpanden. Onze ontwerpen hebben een exclusief karakter. Om ons team compleet te maken zoeken we een bouwkundig tekenaar.

 

Wie we zoeken

We zoeken een bouwkundig tekenaar met dezelfde passie voor bouwkunde als wijzelf. In de praktijk betekent dit dat je altijd bezig bent om een ontwerp te verfraaien en te verfijnen en ervoor te zorgen dat de bouwkundige uitwerking rust uitstraalt. Je bouwtechnische ervaring en kennis helpen je hierbij. Je vindt het prettig om samen te werken in een bouwkundig team, bestaande uit collega bouwkundig tekenaars, architecten en interieurarchitecten.

Daarnaast:

– … heb je een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting Bouwkunde (MTS|HTS);

– … heb je een goede beheersing van AutoCAD en SketchUp, Word en Excel;

– … heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

– … beschik je over actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik;

– … heb je sterke interesse in architectuur, interieur en vormgeving;

– … ben je sociaal en communicatief sterk;

– … ben je 24 tot 32 uur per week beschikbaar;

– … woon je in de regio Nijmegen.

 

Wat ga je doen

Je gaat werken in een klein en warm team bestaande uit gepassioneerde ontwerpers en bouwkundigen. Je werkzaamheden zijn erg breed, van de herbestemming van oude panden, de metamorfose van bestaande woningen, aan- en uitbouwen én luxe villabouw. Binnen je taken vertrouwen we op je deskundigheid en je inzicht.

 

Wat we bieden 

– afwisselende projecten waarbij je in elke fase betrokken bent;

– fijne, betrokken collega’s en een prettige, professionele werksfeer;

– een fijne werkplek in een mooi gerenoveerd historisch pand in de binnenstad van Nijmegen. Onze kantoorruimte is voorzien van alle gemakken;

– een salaris volgens de cao voor architectenbureaus.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan een email met daarin je CV, motivatie en wat van je meest recente werk naar Donna Stok-Linders (officemanager): donna@bobromijnders.nl.

Wil je meer informatie over deze functie en je potentieel nieuwe werkomgeving? Neem dan contact op met Yvonne Bruijsten (bouwkundig tekenaar) via yvonne@bobromijnders.nl of 024 212 20 41

Meer informatie over de vacature vind je op Architectenweb.