Architectenbureau Nijmegen

Nieuwe vacature: Technisch ontwerper

Omdat wij momenteel een flinke groei doormaken, zijn we op zoek naar een enthousiast, gepassioneerd en creatief

TECHNISCH ONTWERPER (fulltime)

Activiteiten
Je gaat werken in een klein en persoonlijk/warm team van gepassioneerde ontwerpers. De werkzaamheden zijn erg breed. Van de herbestemming van oude panden, het ontwerp van bedrijfsgebouwen tot luxe villabouw. Binnen je taken vertrouwen we op je deskundigheid en je inzicht, maar altijd met de signatuur van Bob Romijnders Architectuur + Interieur als uitgangspunt.

Werkprofiel
Je bent pro-actief en creatief en hebt veel bouwtechnische know-how. Je werkt nauw samen met ons als team aan een grote diversiteit van projecten. De focus ligt vooral op het bouwtechnisch uitwerken van ontwerpen. Je bent accuraat en je hebt de instelling om jezelf tijdens het proces te willen verbeteren binnen onze organisatie.

Vaardigheden en ervaring
– Minimaal Bachelor degree in de richting Bouwkunde/Architectuur (HBO/WO);
– Goede beheersing van AutoCAD en ervaring met SketchUp, Word en Excel. Kennis van Photoshop en InDesign is een pré;
– 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
– Je beschikt over actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik;
– Je hebt interesse in architectuur, interieur en vormgeving;
– Sociaal en communicatief sterk;
– Handschetsen in 2d en 3d is een pre;
– Je bent 40 uur per week beschikbaar;
– Bij voorkeur woon je in de regio Nijmegen.

Wat wij je bieden
Een superleuke baan bij een jong en groeiend bureau in een fantastisch pand in hartje Nijmegen. Je levert een waardevolle bijdrage aan de steeds bijzondere projecten van Bob Romijnders Architectuur + Interieur. We hechten veel waarde aan de professionele ontwikkeling van ons team en onze medewerkers, daarbij zijn er voor jou volop kansen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op je opleiding, leeftijd en werkervaring. Vooralsnog betreft het een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar onze intentie is een dienstverband voor lange termijn. Bob Romijnders Architectuur + Interieur hanteert de cao voor architectenbureaus.

Pas jij in het bovenstaande profiel en voel je je aangetrokken om deel te nemen aan een inspirerende en creatieve werkplek en een bijdrage te leveren aan de groei van ons bureau? Stuur dan een email met je portfolio, motivatie en foto naar: info@bobromijnders.nl

Wil je wat meer informatie over deze vacature en je potentieel nieuwe werkomgeving? Bel met Bob Romijnders (directeur) 024 679 21 16.