Luxurious wellness design and adjacent garden

The Netherlands

A former stable was converted into a luxurious wellness.
The unique and authentic character of the stable was kept on the outside, but the inside was completely renovated and modernized. The focus of this design was on the layout. Here the sauna with walk-in shower, the lounge area and the Turkish steam bath are at their best. In addition to a classification plan, we also made a materials and lighting plan. User friendliness was at the very heart of our plan. Additionally we advised on installing various systems such as solar panels and a heat pump installation.

The pool became central to the garden. With sight lines to Jacuzzi, tennis court and various pieces of art, this is the ultimate place to unwind. The technical room is very well insulated so that no noise can be heard inside or outside.

You can read more about this project on the Homify architecture platform and here.

 

Lees meer over dit project in dit artikel op interieurplatform Obly.

Over dit ontwerp verscheen een uitgebreid artikel in lifestylemagazine The Art of Living. Lees het hele verhaal hier (vanaf pagina 150).

Project details

  • Architectuur
  • Interieurontwerp
  • Tuinontwerp
  • Verbouwing
  • Wellness
  • Zwembad
  • Fitnessruimte
  • Duurzaam
  • Gelderland