Interieurontwerp transparante kantoorruimte

Oosterbeek

Voor het investeringsbedrijf O2 Capital Partners maakten we een interieurontwerp voor de nieuwe kantoorruimte. Deze ruimte bevindt zich op de zolder van een monumentaal pand in het Gelderse Oosterbeek. We creëerden hierbij vijf werkplekken, waarvan één gesloten werkplek. Verder ontwierpen we een pantry, een technische ruimte en een toilet. Alle ruimtes werden ingericht in een moderne, maar zakelijke sfeer.
De bestaande ruimte was erg hokkerig, daarom lieten we in ons interieurontwerp slechts enkele van de bestaande wanden intact. Wel zijn er meerdere nieuwe glazen wanden geplaatst om de diverse gebruiksfuncties te scheiden. Ook was de ruimte erg donker. Doordat het een monumentaal pand betreft, waren we gebonden aan diverse restricties.  Zo mogen er geen extra dakkapellen geplaatst worden. Daarom kozen we ervoor om een grote, 4-meterlange lichtstraat te plaatsen in het dak. Hierdoor krijgen de werknemers volop daglicht. Door deze ingrepen wordt het kantoor erg levendig, licht en transparant.

Ons bureau ontwerpt regelmatig voor zakelijke opdrachtgevers, zowel interieurontwerpen als architectonisch ontwerpen. Bekijkt u bijvoorbeeld ook eens deze projecten:

Interieurontwerp circulair en industrieel bedrijfspand en Verbouwing en inrichting industrieel kantoor.

Andere projecten