Ontwerp familievilla

Gelderland

Niets leuker (en spannender!) dan wanneer een opdrachtgever ons helemaal de vrije hand geeft bij het ontwerpen. De missie die onze opdrachtgevers ons meegaven: ontwerp een buitengewone familievilla in ‘Bob Romijnders-stijl’ waarbij gasten zich helemaal welkom voelen. Het resultaat is een uitnodigende moderne woning waarbij de omliggende natuur wordt ge├»ntegreerd in het binnenleven.

moderne familievilla ontworpen door architect Beuningen

We ontwierpen een elegante familievilla met een moderne uitstraling waarbij de rechte lijnen richting geven aan de woning. De grote glazen volumes met ranke omlijsting zorgen voor volop daglichttoetreding in de woning. Toch voelt de woning intiem en geborgen aan door de toepassing van warme en duurzame materialen en het warme kleurgebruik. Een uitgekiend lichtplan in zowel de woning als de tuin zorgt voor goede verlichting op de juiste plekken. De woning kent een open opzet. Door het toepassen van zichtlijnen door de hele woning zijn de diverse ruimtes onderling met elkaar betrokken.
We ontwierpen effici├źnt op het relatief kleine perceeloppervlak. Mede door de extra woonlaag in de kelder wordt het vloeroppervlak vergroot. De menselijke maat is in het ontwerp duidelijk aanwezig.

 

 

 

detail familievilla
gezinsvilla in Nijmegen
Interieur moderne gezinsvilla

De skybar, voorzien van bar en lounge, op de eerste verdieping geeft een weids uitzicht op de omliggende landerijen.

Interieurontwerp villa

Wij maken zeer regelmatig een villaontwerpen, waaronder het ontwerp voor een familievilla. Bekijk bijvoorbeeld ook eens dit project en volg onze projecten op Instagram.

Andere projecten