Metamorfose van gedateerde woning

Nijmegen

Meer ruimte, openheid en duidelijke zichtlijnen. Met deze opdracht ging ons architectenbureau aan de slag met het ontwerp voor de verbouwing van een landelijk gelegen, gedateerde villa. Het bestaande gebouw was weliswaar in redelijk goede staat, het had ook veel minpunten. Zo bestond het uit meerdere losse onderdelen waardoor er eenheid ontbrak. Ook miste er een duidelijke vormentaal. Het was de wens van onze opdrachtgevers om de woning aan de buitenkant te transformeren tot een moderne villa waarbij er strakke en mooie materialen worden gebruikt. Een duidelijke vormentaal was daarnaast belangrijk. Het resultaat is een flinke metamorfose.

 

 

Ons architectenbureau ontwerpt zeer regelmatig metamorfoses voor gedateerde woningen villa’s. Zo ook dit project.

Meer zien? Volg ons dan op Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten.

Andere projecten