Ontwerp uitbreiding villa

Gelderland

Op een bijzondere plek aan de Waal ligt de villa van onze opdrachtgevers. Hun voornaamste wens was om de huidige woning door middel van een glazen galerij te verbinden met een tweede gebouw. Hierbij zal de strakke belijning zorgen voor een optimale verbinding tussen woning en uitbreiding. Het nieuwe gebouw wordt ingericht met een aantal logeerruimtes (met hotellook), een kantoor met een pantry en een riante garage.

villa aan het water

In ons ontwerp kozen we voor een strakke, moderne architectuurstijl met een sterke combinatie van mooie en hoogwaardige materialen en kleuren. In de materialisatie en detaillering is de woning verfijnd en royaal. De architectuur kenmerkt zich door transparante volumes en strakke belijning. Het positioneren van grote raampartijen is beeldbepalend en zorgt voor een perfecte interactie tussen de binnenruimte met de buitenomgeving met onder meer de stijlvol aangelegde tuin en het omliggende rivierenlandschap.

villa aan het water
moderne uitbreiding villa
Villa aan het water
villa aan het water
interieur villa aan het water
interieur villa ontwerp
villa interieurontwerp
Gang moderne villa

Naast de uitbreiding van de villa ontwierpen we ook een buitenpaviljoen/poolhouse/kroeg in dezelfde stijl als de uitbreiding.

poolhouse

Naast de uitbreiding van de villa ontwierpen we ook een buitenpaviljoen/poolhouse/kroeg.

moderne poolhouse
moderne poolhouse

Wij ontwerpen regelmatig villa’s, waaronder het ontwerp voor een familievilla. Bekijk bijvoorbeeld ook eens dit project en volg onze projecten op Instagram.

Bij al onze ontwerpen speelt het speelse spanningsveld tussen licht, ruimte en materialisatie de hoofdrol.

Andere projecten