Upgrade jaren 60-villa

Noord-Brabant

Een jaren 60-villa  met een vrij gesloten en sombere uitstraling kreeg een flinke metamorfose. De sterke punten van de villa bleven behouden, maar door aanpassingen in materiaal en kleur kreeg de woning een meer hedendaagse upgrade. Ook de binnenzijde van de woning kreeg grotendeels een opwaardering waarbij we door middel van een nieuwe indeling volop zichtlijnen introduceren.

Onlangs verscheen er een artikel over dit project in Excellent Wonen & Leven

 

voorkant verbouwing villa
bestaande situatie villaverbouwing

Onze opdrachtgevers hadden een belangrijke wens: hun nieuwe woning moest een warm, gezellig en fijn gezinshuis worden waarbij gasten echt het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Door het aanbrengen van extra ramen oogt de woning vriendelijker en ontstaat er meer interactie met de omgeving buiten.

Een grote uitdaging was om op de compacte eerste verdieping drie slaapkamers te realiseren waaronder één master bedroom. Door de middenbeuk/entree op te hogen en de trap te verplaatsen wisten we een derde slaapkamer te creëren.

ontwerp renovatie villa door architect
kozijn tuin
voordeur villa
detail houten bekleding villa
renovatie villa stalen deuren
leefkeuken
maatwerk keuken door interieurarchitect Brabant
maatwerk keuken villa
luxe fauteuil
Interieurontwerp door interieurarchitect Nijmegen
luxe woonkamer
renovatie eetkamer
verlichting eettafel
stoelen Vitra
doorkijkje luxe villa
kunstwerk hout
maatwerk trap
luxe toilet
maatwerk badkamer
zwarte douchekop
nis douche
luxe ligbad
doorkijkje leefkeuken
luxe tuinset tribu

We maken regelmatig ontwerpen voor de transformatie van gedateerde woningen tot moderne villa. Bekijk ook eens dit project of volg ons Instagramaccount. Hier geven we ook regelmatig updates over de verbouwing van deze jaren 60 villa.

Andere projecten