Upgrade jaren 60-villa

Vught

Een jaren 60-villa in Vught met een vrij gesloten en sombere uitstraling krijgt momenteel een flinke metamorfose. De sterke punten van de villa blijven behouden, maar door aanpassingen in materiaal en kleur krijgt de woning een meer hedendaagse upgrade. Ook de binnenzijde van de woning krijgt grotendeels een opwaardering waarbij we door middel van een nieuwe indeling volop zichtlijnen introduceren.

 

 

Voorgevel villa Vught verbouwing door architect

Onze opdrachtgevers hadden een belangrijke wens: hun nieuwe woning moest een warm, gezellig en fijn gezinshuis worden waarbij gasten echt het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Door het aanbrengen van extra ramen oogt de woning vriendelijker en ontstaat er meer interactie met de omgeving buiten.

Een grote uitdaging was om op de compacte eerste verdieping drie slaapkamers te realiseren waaronder één master bedroom. Door de middenbeuk/entree op te hogen en de trap te verplaatsen wisten we een derde slaapkamer te creëren.

Bestaande-situatie voorgevel villa Vught verbouwing door architect
ontwerp jaren 60 villa
interieur jaren 60 villa
interieurontwerp Vught van jaren 60 villa
interieurontwerper Vught

We maken regelmatig ontwerpen voor de transformatie van gedateerde woningen tot moderne villa. Bekijk ook eens dit project of volg ons Instagramaccount. Hier geven we ook regelmatig updates over de verbouwing van deze jaren 60 villa.

Andere projecten