Upgrade jaren-60-villa

Vught

Een jaren-60-villa in Vught met een vrij gesloten en sombere uitstraling krijgt momenteel een flinke metamorfose. De sterke punten van de villa blijven behouden, maar door aanpassingen in materiaal en kleur krijgt de woning een meer hedendaagse upgrade. Ook de binnenzijde van de woning krijgt grotendeels een opwaardering waarbij we door middel van een nieuwe indeling volop zichtlijnen introduceren.

 

 

Onze opdrachtgevers hadden een belangrijke wens: hun nieuwe woning moest een warm, gezellig en fijn gezinshuis worden waarbij gasten echt het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Door het aanbrengen van extra ramen oogt de woning vriendelijker en ontstaat er meer interactie met de omgeving buiten.

Een grote uitdaging was om op de compacte eerste verdieping drie slaapkamers te realiseren waaronder één master bedroom. Door de middenbeuk/entree op te hogen en de trap te verplaatsen wisten we een derde slaapkamer te creëren.

Andere projecten