Transformatie van ouderwetse bungalow naar moderne villa

Vlaardingen

Een verouderde bungalow transformeren tot moderne villa, die droom werd werkelijkheid toen onze opdrachtgevers onlangs de vrijstaande bungalow van hun ouders konden kopen. De opdrachtgevers wonen al in een prachtige woning, maar de locatie en de tuin van deze bungalow spreken zo tot de verbeelding dat ze ons graag een onderzoek lieten doen naar het optimaliseren van de bungalow naar hun smaak en wensen.

Verbouwing moderne bungalow Vlaardingen

De wensen van onze opdrachtgevers waren helder: een wit gestucte villa met strakke lijnen en zwarte, minimalistische puien en een hal met grandeur, want die is in de huidige situatie wat verstopt en te klein.

De huidige slaapkamers zijn veel te klein en de wens was dan ook om een extra verdieping op de bungalow te realiseren met daar de slaapkamers en een gameroom voor de kinderen. Voor ons was het de uitdaging om een verdieping toe te voegen zonder het te laten lijken dat deze niet oorspronkelijk is. Door ter plaatse van de entree een mooie hal te ontwerpen met glazen puien over twee verdiepingen hebben we die overgang zo minimaal mogelijk gemaakt. In de hal komt als blikvanger een prachtige stalen wenteltrap die helemaal vrij in de ruimte staat.

Architect bungalow
metamorfose van bungalow naar moderne villa
situatie voor verbouwing bungalow

We maken met grote regelmaat ontwerpen voor de verbouwingen van gedateerde woonhuizen of villa’s. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar dit project.

Volg ons ook op Instagram. Hier presenteren we onze nieuwste ontwerpen als eerst.

Andere projecten