MODERNE VILLA: HARMONIEUS DESIGN MET WEIDS UITZICHT

Gelderland

 

Op een fantastische plek, met vrij uitzicht op de omliggende natuur, ligt deze moderne gezinsvilla. Het villa ontwerp kenmerkt zich door de rechthoekige plattegrond met daarin diverse zichtlijnen door de hele woning en richting de tuin. De materiaalkeuze, waaronder het strakke horizontale metselwerk van de begane grond en de zwarte verticale aluminium gevelbekleding draagt bij aan spanning én synergie.

 

Voorgevel moderne villa druten
Nieuwbouw villa Vught

In tegenstelling tot de achterzijde van de villa is de voorzijde (de straatzijde) meer gesloten. Zodra men de woning betreedt, komt men uit in een royale hal. De achterzijde van de woning wordt in de gehele breedte voorzien van een robuuste stenen kolommen en immense glazen puien zodat de gebruikers in zowel de leefruimte op de begane grond alsook in de slaapkamers optimaal kunnen genieten van het vrije uitzicht.

Mede vanwege de grote puien is een goede klimaatbeheersing een belangrijk onderwerp in het ontwerp. Een voorbeeld van hoe de zomerse warmte tegengegaan wordt, zijn de grote overstekken van ruim 1 meter. Vanwege de landelijke ligging hebben we schuine daken geïntroduceerd die als het ware los van elkaar liggen door een lichtstraat over de volledige lengte van de eerste verdieping. De daken zien eruit als twee losse schijven die op het dakvlak rusten. De woning is voorzien van de laatste techniek op het gebied van installaties en in combinatie met het slimme ontwerp van bouwkundige overstekken is een zeer duurzame woning gewaarborgd.

 

Achtergevel villa druten
interieurontwerp vught exclusieve woonkamer den bosch
interieurontwerp vught exclusieve leefkeuken den bosch
interieurontwerp vught luxe badkamer interieurarchtitect
interieurontwerp vught luxe badkamer interieurarchtitect
interieurontwerp vught luxe badkamer
interieurontwerp vught luxe badkamer natuursteen
interieurontwerp-vught luxe slaapkamer binnenhuisarchitect
interieurontwerp vught luxe slaapkamer interieurontwerper
interieurontwerp vught luxe walkin closet

Wij maken zeer regelmatig een villa ontwerp. Bekijk bijvoorbeeld ook eens dit project of volg onze projecten op Instagram.

Andere projecten