Interieurontwerp modern bedrijfspand

Nijmegen

Voor onze opdrachtgever, het jonge bedrijf 4Blue (groothandel in zonnestroomsystemen) maakten we een compleet interieurontwerp voor het nieuwe bedrijfspand in Nijmegen. Dit interieurplan bestaat uit een indelingsplan, moodboard, stijlkaarten en tot slot een materialenvoorstel. Samen geeft het een zeer compleet beeld van de mogelijkheden en kansen van de ruimte. De eigenaren van 4Blue hadden een aantal belangrijke wensen. Zo moest er een prettige werkplek voor de medewerkers worden gecreëerd waar ze rustig kunnen werken, telefoneren en vergaderen. Maar tegelijk moest de kantoortuin een open karakter krijgen waar de werknemers met plezier kunnen werken en waar een laagdrempelige sfeer heerst. Een specifieke wens was een ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, lezingen en cursussen. Wij ontwierpen een ruimte binnen de kantoortuin met een tribune en een groot scherm. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor sport en ontspanning.

Glazen wanden tussen de diverse ruimten zorgen voor een open karakter. En door een goede akoestische demping over het gehele plafond door middel van geluiddempend spuitwerk wordt de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Tegelijkertijd is er door de glazen wanden volop interactie tussen de medewerkers mogelijk.

De sfeer binnen het bedrijf is informeel, het personeel voelt er zich thuis. Daarom mocht de gehele ruimte ook gezellig zijn. Door het aanbrengen van houtstructuren, veel groen, vilten elementen (oa de armaturen) en dat aangevuld met de huistinten van 4Blue (blauw en oranje) wordt er een warme kantoorruimte gecreëerd.

Het moodboard geeft een duidelijk beeld van de sfeer van de ruimte: industrieel, open, huiselijk, groen en gezellig.

Andere projecten