Interieurontwerp modern bedrijfspand

Nijmegen

Voor onze opdrachtgever, het jonge bedrijf 4Blue (groothandel in zonnestroomsystemen) maakten we een compleet interieurontwerp voor het nieuwe bedrijfspand in Nijmegen. Dit interieurplan bestaat uit een indelingsplan, moodboard, stijlkaarten en tot slot een materialenvoorstel. Samen geeft het een zeer compleet beeld van de mogelijkheden en kansen van de ruimte. De eigenaren van 4Blue hadden een aantal belangrijke wensen. Zo moest er een prettige werkplek voor de medewerkers worden gecreëerd waar ze rustig kunnen werken, telefoneren en vergaderen. Maar tegelijk moest de kantoortuin een open karakter krijgen waar de werknemers met plezier kunnen werken en waar een laagdrempelige sfeer heerst. Een specifieke wens was een ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, lezingen en cursussen. Wij ontwierpen een ruimte binnen de kantoortuin met een tribune en een groot scherm. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor sport en ontspanning.

Interieurontwerp bedrijfspand Nijmegen

Glazen wanden tussen de diverse ruimten zorgen voor een open karakter. En door een goede akoestische demping over het gehele plafond door middel van geluiddempend spuitwerk wordt de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Tegelijkertijd is er door de glazen wanden volop interactie tussen de medewerkers mogelijk.

Indeling nieuw kantoorpand door interieurarchitect

De sfeer binnen het bedrijf is informeel, het personeel voelt er zich thuis. Daarom mocht de gehele ruimte ook gezellig zijn. Door het aanbrengen van houtstructuren, veel groen, vilten elementen (oa de armaturen) en dat aangevuld met de huistinten van 4Blue (blauw en oranje) wordt er een warme kantoorruimte gecreëerd.

tribune kantoor
transparante kantoorruimte
Interieurontwerp bedrijfspand Nijmegen
levendige kantoorruimte
Transparant bedrijfspand
Muurtekening bedrijfspand door interieurarchitect
modern kantoor met glazen puien
Moderne pantry door interieurarchitect
tribune kantoor
tribune kantoor
moderne kantoorinrichting
geluidsdemping bedrijfspand bedacht door interieurarchitect
Interieurplan bedrijfspand nijmegen
Interieurplan bedrijfsplan 4Blue
Interieurplan bedrijfsplan 4Blue

Het moodboard geeft een duidelijk beeld van de sfeer van de ruimte: industrieel, open, huiselijk, groen en gezellig.

Interieurontwerp bedrijfspand Wijchen Bijsterhuizen

Andere projecten