Ontwerp restaurant Panpacakes

Leuth

Het interieur van het restaurant is ontworpen met warme, natuurlijke materialen en natuurlijke kleuraccenten. We kozen voor een warme, stijlvolle, gezellige en uitnodigende sfeer voor jong en oud. Bij ons ontwerp was het belangrijk dat de grote ruimte niet te groots aanvoelde. De langgerekte ruimte wordt onderbroken door twee vaste banken die de ruimte optisch verdelen. De roterende semi-transparante schermen tussen de banken zorgen voor intimiteit.

De grote, uitnodigende bar neemt een centrale plaats in in het restaurant. Door de op maat gemaakte kasten achter de bar en de manier waarop de verticale verlichting is toegepast, ontstaat een speels maar repetitief effect dat het voor- en achtergedeelte van het restaurant met elkaar verbindt.

Een prettige, efficiënte routing was één van de uitgangspunten in het ontwerp, ook wat betreft het terras.

Ook hebben we een uitgebreid lichtplan gemaakt waarbij een goede balans is gevonden tussen functionele en sfeervolle verlichting. De grote ronde lampen zijn een knipoog naar het hoofdconcept van het restaurant: pannenkoeken.

interieurontwerp panpacakes
restaurant horeca interieurontwerper
Speels lichteffect in restaurantdesign
Centrale bar met opvallende kasten en verlichting
op maat gemaakte bar
Maatwerk kasten horeca
Barontwerp interieurarchitect
Verlichting die restaurantgedeeltes met elkaar verbindt
restaurant ontwerp door interieurontwerper
stijlvol restaurant ontwerp
Detail van natuurlijke materialen in het interieur
Gezellige en uitnodigende sfeer in het restaurantinterieur

Geïnteresseerd in meer horeca-ontwerpen? Bekijk ook ons ontwerp voor Wijnbar Buskens via deze link en ons ontwerp voor restaurant BRASS. via deze link.

Andere projecten