Villa transformatie: harmonie tussen architectuur en natuur

Nederland

Een unieke jaren 80-woning met een kenmerkende split-level indeling ondergaat een ingrijpende transformatie. Het bestaande huis heeft een karakteristiek ontwerp, maar is toe aan een grondige renovatie van zowel het interieur als de architectuur. Duurzaamheid en een diepe waardering voor de natuur vormen de kern van onze ontwerpvisie. We streven ernaar om de villa naadloos te integreren in de natuurlijke omgeving, waarbij we een harmonieuze balans creëren tussen de architectuur en de schoonheid van het landschap. Onze missie is om een sterke verbinding te leggen tussen binnen en buiten, en zo een gevoel van eenheid en optimale binnen-buitenbeleving te realiseren.

villa transformatie

In ons ontwerp introduceren we strakke lijnen en moderne gevels. Door het gebruik van eigentijdse elementen, zoals grote glazen gevels en vloeiende, organische vormen, geven we de villa een fris en modern karakter. Het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen vormt de basis van onze ontwerpfilosofie.

Binnenin de woning creëren we een open en uitnodigende sfeer, waarbij overvloedig natuurlijk licht centraal staat. De split-level indeling wordt behouden om dynamische leefruimtes te creëren die tevens speelsheid uitstralen. Het ontwerp beperkt zich niet tot de muren van de villa zelf. Ook het omliggende landschap is meegenomen in het ontwerp, met weelderig groen. Het doel is om een naadloze overgang tussen binnen en buiten te creëren, waarbij de grenzen tussen architectuur, interieur en het landschap vervagen.

 

Villa transformatie
Op zoek naar meer inspirerende voorbeelden van villa transformatie? Bezoek dan ook ons Instagram-account. Of bekijk deze metamorfose.

Andere projecten